З нагоди відзначення 30-річчя заснування Національного олімпійського комітету України, в манежі Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді, за сприяння регіонального відділення НОК,проведено відкритий  легкоатлетичний турнір вказаного спортивного закладу.

23 грудня в змаганнях, до програми яких господарі включили біг на 60, 300, 600 метрів, стрибки у довжину та висоту , взяли участь вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл двох вікових груп (2008-2009 та 2010 років народження і молодші) з Хмельницької, Тернопільської, Львівської областей.

Всі прибулі на турнір  юні спортсмени мали також можливість спостерігати за далекими і водночас елегантними показовими стрибками в довжину та потрійним віце-чемпіонки світу Марини Бех-Романчук, для якої у зимовий період цей манеж слугує основним місцем для тренувань.

Враховуючи оприлюднену напередодні інформацію про отримання Мариною за версіями спортивних журналістів авторитетних вітчизняних та зарубіжних організацій  і ЗМІ престижних  звань «Найкращого атлета» в Україні та найкращої  стрибунки у довжину в світі 2020 року, їй та безпосередньому наставнику-заслуженому тренеру України Вадиму Крушинському очільники відділення НОК та федерації легкої атлетики Хмельницької області вручили подарунки. Натхненні присутністю  уславленої спортсменки краю, юні легкоатлети-початківці завзято взялися встановлювати власні перші рекорди ,кращі з яких в кожному виді отримали  грамоти. медалі і заохочувальні призи від організаторів.

Від admin