На території позаміського дитячого оздоровчого табору «Famely clab» у зоні зеленого туризму «Гутка» Деражнянського району за ініціативи відділення НОК України в Хмельницькій області 12 серпня проведено напрямок «Основи бізнесу та кар’єри» проєкту #OlympicLab, який реалізує Національний олімпійський комітет України за підтримки The Coca-Cola Foundation.

З юними відпочивальниками зустрівся успішний приватний підприємець призер всеукраїнських змагань з легкоатлетичних метань різних вікових груп Володимир Тарасов, який як дипломований фізкультурний фахівець розпочав свою трудову діяльність в навчальних закладах міста Хмельницького, та згодом наважився випробувати свої навички в іншому напрямку. 55-річний  атлет розповів про початок у 1990-х заняттям приватним підприємництвом і подальшу свою реалізацію у сфері бізнесу. Особливий наголос  зробив на важливості здобуття  постійного навчання та самовдосконалення. Він і сьогодні  перебуває в хорошому  спортивному стані, регулярно займаючись загартуванням, вело прогулянками, плаванням, силовими вправами, що дозволяє йому успішно виступати на ветеранських змаганнях різних рівнів.

Цікаву розмову про продовжив перший заступник відділення НОК України в області Віктор Флентін, який розповів про свій життєвий шлях, уміння поєднати трудову виробничу діяльність, військову і спортивну кар’єру на аматорському рівні вже протягом півстоліття, а також про Олімпійський рух в краї і відповів на запитання дітей.  Почесні гості взяли участь разом з дітьми в розминці, рухомих іграх, конкурсах.

Після  тривалого спілкування, отримавши заряд бадьорості і позитивних емоцій, усі активно задіяні в заході  відпочивальники були відзначенні нагородною олімпійською атрибутикою.

Від admin