На Зимовому чемпіонаті України з плавання серед молоді та  юніорів, який днями завершився в місті Дніпро у 50-метровому басейні “Метеор”, медальними здобутками відзначилися двоє майстрів спорту, що зросли в Хмельницькому обласному центрі фізичного виховання учнівської молоді.

Так, провідна плавчиня центру Ірина Тоненька, 2004 року народження, яку тренує Наталія Свистіль, покращила особисті рекорди в плаванні на спині і посіла високі місця (ІІІ-50м-30,27сек та ІV-100м-1хв06,06сек). Окрім змагання в улюбленій дисципліні, показала 7 результат в плаванні вільним стилем на 50м(27,77сек).

А член збірної команди України майстер спорту Андрій Коваленко,2003 року народження, (перший тренер Володимир Міщанінов) двічі зійшов на п’єдестал пошани-виграв стометрівку (54,73сек) та виборов срібну нагороду на 50-метрівці (54,73сек) стилем батерфляй, підтвердивши нормативи для участі в чемпіонаті Європи серед юніорів ,який в липні прийматиме Хорватія.  Наразі він навчається в Національному університеті фізичного виховання і спорту  України і виступає за місто Київ.

5-9 березня в обох вказаних спортсменів передбачені відповідальні старти в Харкові на зимовому чемпіонаті України з плавання серед дорослих.

Від admin