За версією комісії «Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху» відділення Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області в огляді-конкурсі на звання лауреата березня серед дорослих спортсменів переможницею другий місяць поспіль стала легкоатлетка Марина Бех-Романчук.

Титулована хмельничанка, одна із лідерів національної команди, на чемпіонаті Європи з легкої атлетики у приміщенні, що відбувся у польському Торуні 4-7 березня, здобула золоту медаль в стрибках у довжину з найкращим на той час результатом  сезону в світі-6,92 м. Це «золото» стало першою нагородою збірної України на вказаних престижних міжнародних змаганнях.

При визначенні кращого серед перспективних спортсменів у віковій категорії юнаки, юніори та молодь в гострій конкуренції з чемпіонами національних чемпіонатів з важкої та легкої атлетики, кульової стрільби члени комісії віддали перевагу Іллі Ковалю з обласного центру, котрий здобув першість у ваговій категорії 50кг на чемпіонаті України з дзюдо серед спортсменів до 18 років і отримав можливість виступити на чемпіонаті Європи у даній віковій групі, проведення якого заплановане на серпень у Ризі (Латвія).

В ігрових видах спорту кращими названо волейболістів ВК «Епіцентр-Подоляни» з Городка, які серед двох команд –фіналістів у квітні поборються за золоті нагороди чемпіонату Суперліги України.

Від admin