20 червня у фестивальному містечку «My Fest» на території Молодіжного парку Хмельницького з ранку і до ночі вирували різноманітні  спортивні розваги. Управління молоді та спорту міста, обласні та всеукраїнські федерації за сприяння регіонального осередку Національного олімпійського комітету України, підготували та провели просто неба для жителів та гостей Хмельницького показові змагання, конкурси, майстер-класи з різних видів спорту, зокрема: пляжного регбі, важкої атлетики, кінного спорту, пляжного волейболу, пішохідного туризму.

Молодіжний парк був наповнений активною молоддю, спортсменами, музикантами, письменниками та іншими цікавими людьми. Вони мали можливість випробувати свої сили у різних видах спорту, поспілкуватися із досвідченими тренерами. Загалом, кожен учасник фестивалю зміг знайти собі заняття до смаку, подивитися на богатирські ігри найсильніших стронгменів країни, взяти участь або поспостерігати за запливами на відкритій воді «Khmelnytskyi Love Island Swim» в акваторії річки Південний Буг  навколо острова (дистанції 1,8км та 3,8км, а також 200м для школярів ).

Для найменших відвідувачів «My Fest» на дитячій локації малюкам до одного року влаштували традиційні бейбі перегони «Жваві повзуни», які викликали бурхливі емоції з боку батьків та вболівальників.

Найбільш активні учасники дійства отримали нагородну і сувенірну продукцію від регіонального відділення НОК України та подарунки від спонсорів і меценатів.

Всього в організації і проведені фестивалю взяли участь 8 членів відділення НОК, в тому числі титуловані і шановані в місті олімпійці – чемпіон світу з веслування на байдарках Олексій Слівінський, призерка чемпіонату Європи з марафону Тетяна Загрійчук (Філонюк), призер  етапу Кубка світу з бобслею Олександр Бортюк.

Від admin