Напередодні Олімпійського дня в Хмельницькому проведено чемпіонат обласної організації ФСТ “Динамо“ України  з легкоатлетичного кросу серед правоохоронних органів та рятувальних служб

Перед стартами забігів, що відбувались у спорткомплексі “Поділля”, перший заступник голови відділення Національного олімпійського комітету України у Хмельницькій області Віктор  Флентін привітав спортсменів та побажав їм, враховуючи гарні погодні умови та конкурентноспроможний склад учасників , покращення особистих рекордів.

І легкоатлети виправдали прогнози фахівців. Випускниця Національної академії Державної прикордонної служби України Ксенія Потапова з самого початку задала високий темп  у бігу на 1000м, який підтримали гідні суперниці, що дозволило усім призеркам поновити свої найкращі результати. Судді зафіксували на фініші перемогу Ксенії з рекордом стадіону на даній дистанції-2хв59,8сек.

Її  хороший почин підхопив товариш по команді-курсант НАДПСУ  Ростислав Скотинянський, який також першим завершив   кілометр серед чоловіків з рекордом стадіону-2хв36,5сек.

Чемпіонами на інших дистанціях стали:

Едуард Сидорчук (НАДПСУ-3000м) і Тарас Чукань(ГУ НП- 5000м).

У підсумку до числа команд –призерок увійшли такі збірні:

1.НАДПСУ, 2. Головне управління Національної поліції в Хмельницькій області, 3.Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області, які нагороджені дипломами, вимпелами і кубками відповідних ступенів обласної організації ФСТ “Динамо”.  Чемпіони та призери в особистому заліку отримали грамоти і медалі обласної організації  товариства, а рекордсмени стадіону  та жінки-призерки змагань – ще й подарунки від відділення НОК України .

Від admin