Ще в травні Асоціація спортивних журналістів України  під час яскравої церемонії в Києві нагородила переможців премії   «Найкращі спортивні медіа України 2020» та лауреатів з числа найкращих вітчизняних атлетів у різних номінаціях.

Визнана Експертною радою Асоціації спортивних журналістів України Найкращим Атлетом 2020 року  хмельничанка  Марина Бех-Романчук -віцечемпіонка світу-2019 , чемпіонка Європи-2021 в приміщенні, фіналістка (5місце)  Ігор ХХХІІ Олімпіади в стрибках у довжину та її тренер Вадим Крушинський, котрий переміг в аналогічному опитуванні на звання Найкращого Тренера року, тривалий час  перебували в поточному році  на змаганнях та зборах за кордоном і не мали змоги  своєчасно урочисто отримати нагороди.

Днями, майже через рік після оголошення Десятки найкращих 2020-го, призи АСЖУ-  оригінальні статуетки, нарешті потрапили до своїх законних володарів в основному  місці  тренувань лауреатів у зимовий період-легкоатлетичному манежі Хмельницького  обласного центру фізичного виховання учнівської молоді.

І трапилася ця непересічна для обох  подія  напередодні ініційованого заслуженим тренером України Вадимом Крушинським  популярного , вже ХІІІ за ліком, міжобласного юнацького легкоатлетичного турніру ”Подільська зима”.

Бажаємо, щоби  у 2022 році Марина  Бех- Романчук та інші талановиті вихованці  Вадима Крушинського зуміли вийти на якісно вищий рівень результатів і порадували своїх багаточисленних прихильників яскравими тріумфами на міжнародних аренах!

Від admin