В Хмельницькому відбувся Відкритий чемпіонат дитячо-юнацької школи «Динамо» з дзюдо  серед юнаків та дівчат 2013-2014 років народження, на який завітав  Всеукраїнський проєкт Національного олімпійського комітету України «Моя олімпійська мрія».

Мета проєкту – популяризація олімпійських ідеалів та цінностей, здорового способу життя й спонукання до спортивних амбіцій вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

З вітальними словами під час урочистого відкриття змагань за участю 110 спортсменів-початківців, до них звернулися: член відділення НОК України в Хмельницькій області – директорка ДЮСШ «Динамо» Оксана Пилипчук та тренерка з дзюдо Олена Гарбарець, обидві – майстри спорту з дзюдо і майстри спорту міжнародного класу з самбо.

При  спілкуванні ці титуловані в минулому спортсменки, а нині успішні тренери і судді, розповіли дітям про своє сходження до підкорення європейських вершин, а також акцентували  увагу на вихованцю ДЮСШ Антону Савицькому – переможцю  XI літнього Європейського юнацького олімпійського фестивалю, який вже піднімався на п’єдестали престижних змагань світового рівня, отримав високе звання майстра спорту України міжнародного класу з дзюдо і продовжує втілювати свою олімпійську мрію.

Під час урочистого закриття заходу при нагородженні призерів медалями, грамотами, олімпійською атрибутикою, Оксаною Пилипчук було продемонстровано вихованцям ДЮСШ набір спортивного інвентарю з двох футбольних, баскетбольного та волейбольного м’ячів, які  вона отримала напередодні від очільників регіонального відділення НОК на нараді в офісі відділення. Наразі ним можуть скористатися вихованці 5 відділень видів спорту (бокс, дзюдо, панкратіон, тхеквондо ВТФ, важка атлетика), що культивуються в ДЮСШ «Динамо».

Від admin