З метою популяризації олімпійських ідеалів і здорового способу життя, підтримки національної команди на престижному міжнародному форумі -ХХІV зимових Олімпійських іграх,   відділення НОК України в Хмельницькій області організовує заходи серед різних верств населення краю з символічним підняттям олімпійського прапора.

Напередодні відкриття зимових Ігор-2022  у парку імені Михайла Чекмана регіональним олімпійським осередком спільно з Хмельницьким обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проведено фізкультурно-оздоровчий захід “Спортивна зима”(перегони на санчатах) за участю 52 третьокласників спеціалізованої середньої загальноосвітньої школи №1 (склад команди: 2 юнаки + 1 дівчинка).

Щоб потрапити до головного забігу, командам необхідно було успішно подолати 50-метрову дистанцію у кваліфікаційному та півфінальному  відборах.

У підсумку  призові місця після завершення  фіналу розподілились таким чином:

І – екіпаж №8: Вероніка Ткачук, Максим Пилипчук, Арман Казарен;

ІІ   – екіпаж №2: Аліса Цимбалюк, Кирил Цікра , Іван Шендера;

ІІІ  – екіпаж №6: Анастасія Волощук Дмитро Войнаровський , Олександр Співакю Вони отримали грамоти, медалі та сувенірну продукцію від  члена регіонального відділення НОК, директора ХОЦФЗН «Спорт для всіх»  Олександра Якушева. Він  також побажав учасникам дійства, яким перегони подарували неймовірні емоції та позитив, подальших  успіхів та перемог, і не лише в спорті.

Розгорнувши державний прапор України та прапор НОК України присутні висловили свою підтримку атлетам, які будуть змагатись під синьо-жовтим стягом на олімпійських аренах китайської столиці, в тому числі символічно передали свої привітання хмельничанці Ользі Полюк, для якої ці Ігри стануть вже четвертими в тривалій спортивній кар’єрі ,спочатку в якості гімнастки, пізніше-фристайлістки (лижна акробатика).

Від admin