На чемпіонаті  України серед  дитячо-юнацьких  спортивних  шкіл та спеціалізованих дитячо-юнацьких шкіл олімпійського резерву з легкої атлетики у приміщенні 18-20 лютого  в Києві  змагалися понад  700 юнаків та дівчат  2007-2008 років народження  з  усіх регіонів нашої держави.

Успішними виявилися ці старти для вихованців заслуженого тренера України з Нетішинської комплексної ДЮСШ Олександра Краснова, двоє з яких вибороли бронзові нагороди.

Спочатку, вже  загартований виступами на десятках змагань різного рівня серед однолітків,  Петро Венгерець пробився серед 70 суперників до фіналу бігу на 400м, де посів 4 місце з результатом 54,97сек. Наступний старт на 800-метрівці виявився більш вдалим, адже він зумів посісти третє місце (2хв 09,84сек). Cподіваємося що цей цілеспрямований юнак в подальшому реалізує свій потенціал у бігу на 400м з бар’єрами, де, за оцінками фахівців, у нього є перспектива. І йому є на кого орієнтуватись, адже на Іграх ХХХІІ Олімпіади у Токіо вихованка Нетішинської КДЮСШ майстер спорту міжнародного класу Вікторія Ткачук зайняла підсумкову шосту позицію саме на цій дистанції.

Порадувала і  Анастасія Пурик , котра виборола бронзу у бігу на 1500м з хорошим для свого віку результатом-5хв34,66сек.

Також прогресує Катерина Черняк, що посіла 5 місце в спортивній ходьбі на 3000м(16хв20,03сек).  Обом дівчатам лише нещодавно виповнилося 13 років.

Серед інших представників збірної Хмельниччини відзначився Денис Собчук зі Старокостянтинівської ДЮСШ, який штовхнув  4-кілограмове ядро на 13,89м, забезпечивши собі бронзову медаль.

Від admin