10 вересня  в легкоатлетичному манежі Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді  в рамках «Олімпійського тижня» проведено  фізкультурно-оздоровчий захід для дітей та підлітків міста, до програми  якого було включено змагання з флорболу, дартсу та підтягування на поперечині.

Мета даного заходу: залучення дітей до занять фізичною культурою  і спортом,популяризація здорового способу життя, формування морально – вольових рис характеру, розвиток фізичних якостей, організація змістовного дозвілля для шкільної молоді.

На відкритті спортивного свята і в суддівстві були задіяні члени відділення Національного олімпійського комітету України  в області Олександр Якушев, Віктор Флентін,Оксана Пилипчук,Людмила Головченко – учасниця Ігор ХХVIII Олімпіади.

В змаганнях з гри «Флорбол» прийняло участь 7 команд. В запеклій боротьбі за булітами перше місце посіла команда – «Блискавка», друге  – «ТЕКЕН»,на третій позиції – «Юні орли».  

Найвлучнішими  у дартсі виявилися: Маргарита Камінська серед дівчат  та Дмитро Гуменюк серед юнаків. Найвправнішим у підтягуванні на поперечині став Роман Туз.

Захід був дуже емоційним, всі його 135 учасників отримали задоволення і позитивні емоції.

Гравці команд – призерок та троє найкращих в індивідуальних видах  нагороджені грамотами і призами ХОЦФЗН “Спорт для всіх” та обласного відділення НОК України.

Від admin