Відділення НОК України в Хмельницькій області провело черговий освітній захід в рамках Всеукраїнського спортивно-інтерактивного проєкту #OlympicLab, що впроваджується Національним олімпійським комітетом України.

Напрямок «Розвиток/добробут – пізнай себе» презентовано групі початківців відділення вільної боротьби Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді .

На початку зустрічі перший заступник відділення НОК України Віктор Флентін ознайомив школярів з метою та завданнями проєкту, розповів про історію Олімпійських ігор, про олімпійські  традиції ,символи , досягнення спортсменів Хмельниччини на олімпійських та світових аренах,акцентувавши увагу на титулованих місцевих борцях Тетяні Комарницькій, Іріні Мерлені, Андрієві Стадніку, Павлові Олійнику.

Присутні охоче переглянули мотиваційний відеоролик «Формула успіху», в якому президент НОК України, олімпійський чемпіон Сергій Бубка представляє основні постулати успіху: спробуй, шукай підтримки, перевершуй очікуване, твори історію, шукай мотивацію, не зупиняйся.

А відеоматеріали про відому місцеву легкоатлетку Марину Бех-Романчук з її інтерв’ю в 15- річному віці і медальними виступами на цьогорічних чемпіонатах світу та Європи в стрибкових секторах викликали у них позитивні емоції і гордість за українських спортсменів.

Під час активної рухливої частини заходу діти взяли участь у цікавому грайливому  тренуванні з вільної боротьби,яке провів з ними в спеціалізованому залі стипендіат відділенням НОК, призер всеукраїнських змагань, майстер спорту Олександр Михайлюк.

На завершення спортивно-пізнавального заходу всі учасники були відзначені подарунками від відділення НОК України в Хмельницькій області.

Від admin