Вже сьомий рік поспіль напередодні Дня Перемоги над фашизмом у Другій світовій війні при підтримці відділеннями Міжнародної асоціації ветеранів фізичної культури і спорту, Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області,міського управління молоді та спорту  проведено обласний турнір з волейболу серед дітей війни.

В спортзалі Хмельницького політехнічного коледжу взяли участь чоловічі команди, сформовані гравцями 1945 року народження та старші.

Під час урочистого відкриття змагань привітали бадьорих сивочолих ветеранів очільники спортивних організацій міста та області.

А далі на майданчику точилася безкомпромісна боротьба, в ході якої найкращі морально-вольові якості продемонстрували волейболісти з Ярмолинецького району (капітан команди 79-річний Петро Стародуб з с. Шарівка, який перебуває у хорошому фізичному стані, є прикладом для наслідування молодому поколінню). Наступні призові місця серед збірних команд зайняли: 2. Хмельницький – І, 3. Хмельницький – ІІ.

Найкращим гравцем турніру було визнано Григорія Гром’яка з Ярмолинецького району.

Переможених не було, адже між учасниками  турніру вже десятки років налагоджені сталі дружні відносини, які вони підтримують і під час змагань ветеранів з інших видів спорту (плавання, настільного тенісу, кульової стрільби, шахів, легкої  атлетики), що набули популярності в області, і завжди раді черговій зустрічі, особливо в період всенародних свят.

Команди-призерки були відзначені організаторами кубками, дипломами, м’ячами, всі гравці турніру  отримали грамоти, медалі, нагородну олімпійську атрибутику.

Від admin