В манежі Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді відбулися традиційні обласні легкоатлетичні змагання «Діти – олімпійська надія».

На турнір прибули юнаки та дівчата 2004 року народження і молодші з міст Кам’янця-Подільського,  Старокостянтинова,  Дунаєвецького району та Гуменецької ОТГ, які разом з місцевими спортсменами (всього 109) виборювали нагороди в п’ятьох видах програми: біг на 60 м., 200 м., 600 м.,  стрибки у висоту та довжину.

Серед новачків і перспективної молоді у дівчат виділялися хмельничанка Катерина Стопняк, яка перемогла в стрибках у довжину (5,05м.) і в бігу на 60 м (8,2cек, ), Оксана Ланець зі Старокостянтинова, котра подолала рекордну для себе висоту  (1,55м) і стала найкращою в цій дисципліні, а у кам’янчанки Богдани Буковської не було гідного спротиву з боку суперниць під час бігу на 600м (2хв.,00,1cек.). У юнаків відзначилися старокостянтинівці Максим Кривенко (біг на 60 м-7,6 сек.), Сергій Корнійчук (стрибки у висоту) та хмельничанин Владислав Козяр (біг на 200 м.). Олександр Моргун з Гуменець, 2003 року народження, виступаючи поза конкурсом, довів власне досягнення в стрибках у висоту до позначки 1,65 м .

Переможці та призери змагань відзначені дипломами і медалями відділення Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області.

Від admin