На превеликий жаль для уболівальників «Новатора», зі Львова їхня улюблена команда повертається ні з чим. До честі підопічних Романа Ковальчука, вони спробували дати гідний бій грізному супернику і в першому, і в другому матчі, проте у кульмінаційні моменти їм не вистачило зібраності та стійкості, дуже очевидно проявилася відсутність досвідченого Андрія Тупчія, якому дошкуляє травма, отримана під час чвертьфінального протистояння з харківською «Юракадемією».

Про рівну першу гру красномовно свідчить рахунок:«БАРКОМ-КАЖАНИ» – «НОВАТОР» – 3:1(29:27, 20:25, 25:16, 25).У другому матчі львівяни виглядали більш переконливо: «БАРКОМ-КАЖАНИ» – «НОВАТОР» – 3:0 (25:20, 25:22, 25:16).

Таким чином, «Барком-Кажани» використав фактор рідних стін по-максимуму. 11 і 12 квітня «Новатору» необхідно  відповісти тим же у Хмельницькому, щоб продовжити боротьбу за золоті нагороди. Фіналіст чемпіонату визначиться після трьох перемог однієї з цих команд.  В іншому півфіналі харківський «Локомотив» впевнено двічі по 3: 0 переграв в домашніх матчах вінницьке «Поділля». 

Від admin