12 червня Хмельницький обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”  спільно з обласним відділенням НОК України провели спортивно – масовий захід в рамках Всеукраїнської акції «Олімпійське літо» у с. Жилинці, Ярмолинецького району, оздоровчий табір «Джерельце». У програму заходу входили змагання «Веселі старти» та  дартс серед юнаків та дівчат. Участь взяло 128 дітей.

 Змагання проводились з метою залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, пропаганда здорового способу життя, формування морально – вольових рис характеру та патріотичних почуттів дітей, організація активного відпочинку.

З привітальним словом виступив  член виконкому Відділення Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області – Олександр Якушев.

Атмосфера була радісна, настрій гарний. Діти з великим задоволенням змагались у естафетах «Баскетболіст», «Хокеїст», «Переправа», «Човниковий біг» та у спортивній вікторині. Змагання були дуже емоційними, всі учасники були задоволені, отримали заряд бадьорості та енергії.

У змаганнях з дартсу серед юнаків І місце посів Гапонов Владислав, ІІ місце – Панчук Владислав, ІІІ місце – Петровський Арсен; серед дівчат І місце – Балінська Катерина, ІІ місце – Гапонова Вероніка, ІІІ місце – Потушинська Олена. У змаганнях “Веселі старти” І місце посіла команда “Переможці”, ІІ місце – команда “Комета”,  ІІІ місце – команда “Найки”.

Призери змагань «Веселі старти» та з дартсу нагороджені грамотами, брелками, вимпелами, призами ХОЦФЗН “Спорт для всіх” та призами обласного відділення НОК України.

Від admin