07 серпня 2018 року обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” спільно з  відділенням НОК України в області провели спортивно – масовий захід у рамках Всеукраїнської акції «Олімпійське літо» в оздоровчому таборі «Калинівка» Старокостянтинівського району. До його програми  входили змагання “Веселі старти” та дартс серед юнаків і дівчат. Участь взяли  близько 100 дітей.

 Мета даного заходу: залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, пропаганда здорового способу життя, формування морально – вольових рис характеру, розвиток фізичних якостей, організація змістовного дозвілля дітей у канікулярний період.

З вітальним словом виступив член виконкому віділення НОК, директор центру”Спорт для всіх” – Олександр Якушев.

Призерами «Веселих стартів» стали команди: І місце –”Переможці”, ІІ місце – “Тигри”, ІІІ місце – “Леви”.

У змаганнях з дартсу  серед дівчат І місце  посіла Цимбалюк Крістіна, ІІ місце – Сухенко Софія, ІІІ місце – Олійник Олександра; серед юнаків призерами стали: І місце – Загородній Олег, ІІ місце – Гадайчук Владислав, ІІІ місце – Кравчук Віталій.             

Кожен, хто був учасником або вболівальником, отримав заряд бадьорості й зміцнив своє здоров’я.

Призери змагань “Веселих стартів” та  з дартсу  нагороджені  медалями, грамотами, вимпелами, брелками, призами ХОЦФЗН “Спорт для всіх” та обласного відділення НОК України.

Від admin