Напередодні Нового року в облдержадміністрації відзначили провідних спортсменів і тренерів області, які в 2018 році прославили Хмельниччину не лише на всеукраїнських змаганнях, але й на міжнародному рівні.

Привітала учасників заходу заступник голови облдержадміністрації Світлана Павлишина, яка зазначила, що спортсмени – гордість  краю. За кожним результатом стоїть велика праця, мужність, наполегливість, прагнення перемогти.Посадовець зазначила, що останні роки завдяки увазі держави до розвитку фізкультурно-оздоровчого та спортивного руху в Україні , децентралізації значно покращується матеріально-технічна база спортивної галузі області. Вона побажала усім присутнім міцного здоров’я, бадьорості духу, вдалих стартів і нових яскравих здобутків.  Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації за вагомий внесок у розбудову фізкультурно-спортивного руху премії отримали  кращі спортсмени з олімпійських видів спорту; з видів спорту, що не входять до олімпійської програми;  вікових груп молодь та юніори; спортсмени з інвалідністю,ветеранського спорту та уславлені тренери .Серед них як вже досвідчені і титуловані -срібний призер чемпіонату світу з важкої атлетики Дмитро Чумак, срібні призери чемпіонатів Європи: легкоатлетка Марина Бех-Романчук, фехтувальниця Аліна Комащук, боксерша Марія Боруца, паралімпійський чемпіон Віталій Трушев, так і перспективні та вмотивовані переможці молодіжних і юніорських європейських чемпіонатів: важкоатлетка Ангеліна Ломачинська, стрілок Денис Баблюк,а також їхні наставники Вадим Крушинський, Олег Штурбабін, Андрій Чумаков, Олег Поляков, Петро Бардецький та інші  .Всього нагородили 53 осіб. Кожному з них вручили грамоту, подарунок та сертифікат на премію у розмірі від 3 до 15-ти тисяч гривень. 

Захід пройшов за підтримки відділення НОК України в Хмельницькій області .Голова відділення Юрій Краснюк подякував присутнім на урочистому зібранні  фахівцям спорту, чимало з яких є членами обласного осередку Національного олімпійського  комітету України, за плідну співпрацю і відзначив, що завдяки проведенню на хорошому організаційному рівні конкретних заходів щодо популяризації олімпійського руху в області за останнє 4-річчя ,відділення згідно рейтингу  закріпилося  на третій позиції серед регіональних осередків НОК країни. Запрошені найактивніші ветерани олімпійського руху, ювіляри та переможці конкурсів отримали з його рук  подарунки та відзнаки НОК і відділення.

Від admin