В басейні Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді проведено традиційні змагання з плавання «Діти – олімпійська надія».

В турнірі, який став першим в навчальному 2019-2020 році, взяли участь 117 юних спортсменів чотирьох вікових груп ( 2008,2009,2010,2011 років народження і молодші) , які виборювали нагороди  різними стилями на дистанції 50 м та в комплексі на 100м. 

І їм є на кого рівнятись, зокрема на Дмитра Гурницького -рекордсмена України з плавання на спині, учасника чемпіонату світу з водних видів спорту та Всесвітньої універсіади, який з початківця доріс до рівня майстра спорту, тренуючись саме у цьому басейні. Нині серед вітчизняних лідерів юнацького віку перебуває Андрій Коваленко,2003р.н.(майстер спорту з батерфляю)-багаторазовий переможець попередніх турнірів.

Кожен учасник мав можливість стартувати в кількох номерах програми. Більшість спортсменів підтвердили свій рівень, а деякі покращили особисті результати. У юнаків варто відзначити Артема Каневського (2008р.н.) та Арсена Поліщука ( 2009р.н.) а в дівчат-Софію Дуцьку (2008р.н.)-переможців у плаванні на спині та в комплексному плаванні серед однолітків.

Юних спортсменів палко підтримували вболівальники, котрі вщерть заповняли трибуни басейну.

Переможці та призери нагородженні грамотами, медалями, призами  відділення Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області.

Від admin