Турбота про облаштування місць для змістовного відпочинку та занять спортом дітей залишається одним із важливих напрямків роботи міської влади. У закладах освіти, дворах житлових будинків один за одним з’являються нові спортивні споруди.

Цьогоріч спортивні майданчики заплановано побудувати у шістьох школах міста. Зокрема, продовжуватиметься капітальний ремонт спортивного майданчика у гімназії № 2. У 2020 році також передбачено провести капітальний ремонт спортивного майданчика у ЗОШ № 25, реконструкцію спортивних майданчиків під мультифункціональні майданчики для занять ігровими видами спорту у СЗОШ № 1, ЗОШ № 13 ім. М. Чекмана та НВО № 5 імені С. Єфремова, будівництво спортивного майданчика зі штучним покриттям у СЗОШ № 6.

Наразі на території НВО № 5 тривають ремонтні роботи, де працівники КП «Хмельницьктеплокомуненерго» вже замінили теплову мережу на території школи і приступили до робіт з благоустрою (на фото). Після завершення цих робіт розпочнеться облаштування спортивного майданчика.

Від admin