IMG_0275За підтримки обласного відділення НОК України у старовинному і мальовничому місті над Смотричем – Кам’янці-Подільському, відбувся Х турнір з легкої атлетики пам’яті відмінників освіти – першого майстра спорту зі стрибків у висоту з Хмельниччини Бориса Одінцова та вчителя – методиста вищої категорії В’ячеслава Шмирка.

На змагання прибули 160 юнаків та дівчат, котрі представляли 8 команд з Чернівецької, Закарпатської та Хмельницької областей, щоб поборотися за нагороди в 15 видах програми у 2-х вікових групах (1998-1999 р.н., 2000 р.н. та молодші).

Урочисте відкриття відбулося в НВК №9, де упродовж тривалого часу плідно працювали з дітьми Одінцов і Шмирко, про що свідчать створена ними хороша спортивна база в закладі, призові місця їх вихованців і особисті нагороди, здобуті на міському, обласному і всеукраїнському рівнях, в тому числі в конкурсах «Найкращій інноваційний урок», змаганнях «Старти надій», «Футбольні канікули», «Зміна».

Привітали юних легкоатлетів, педагогічний колектив і учнів НВК керівники освітянських та спортивних організації міста і області: начальник управління освіти і науки міськвиконкому Світлана Старченко, завідувач кафедри легкої атлетики Кам’янець-Подільського національного університету Леонід Гурман, директор навчального закладу Наталія Осадчук, перший заступник голови Хмельницького обласного відділення НОК України Віктор Флентін, які побажали хорошими досягненнями відмітити Міжнародний день спорту, знайти нових друзів та відвідати історичні і культурні пам’ятки міста. Незважаючи на прохолодну дощову погоду на бігових доріжках і в секторах стадіону національного університету, центральній спортивній арені міста – КП «Кам’янець-Подільський стадіон ім. Г.А.Тонкочеєва» та спортивній залі НВК №9 юній легкоатлети все ж за гідної конкуренції поборолися за високі результати і встановили 6 рекордів турніру.

Ними стали у молодшій групі – хмельничанин Максим Стецюк (стрибки у довжину 5м 60см), Павло Маркевич (потрійний стрибок – 12м 08 см) з м. Тячів Закарпатської області, Ульяна Левковська (стрибки у висоту – 1 м 50 см) з м.Дунаївці Хмельницької області, у старшій групі – кам’янчани Костянтин Райтаровський (метання диску – 45 м 80 см) та Тетяна Полінкаш (біг 800 м – 2 хв 30,3 сек), Андрій Гусар (потрійний стрибок – 14м 47см) з м. Тячів Закарпатської області.

Всі переможці і призери змагань нагороджені грамотами і медалями, а 6 найкращих отримали ще й кубки від Хмельницького обласного відділення НОК України і відділу молоді та спорту Кам’янець-Подільського міськвиконкому.

IMG_0283

IMG_0336

IMG_0338

Від admin