1

З 8 по 11 вересня у Хмельницькому під патронатом президента ФВАУ Олександра Гереги у новому спортивному клубі «Епіцентр» відбудеться Чемпіонат України з важкої атлетики 2015.

На першості країни визначяться найсильніші спортсмени, які представлять Україну на майбутньому Чемпіонаті світу у США в листопаді цього року. В масштабних національних змаганнях візьмуть участь більше 300 важкоатлетів та тренерів з 23 областей України.

 

Серед спеціально запрошених гостей найвідоміші важкоатлети країни: Олімпійський чемпіон Олексій Торохтій, Олімпійська чемпіонка Наталія Скакун, Олімпійська призерка Ольга Коробка,  бронзова призерка Олімпійських ігор з важкої атлетики, Чемпіонка Європи Юлія Калина, чемпіонка Європи, призерка Чемпіонату світу з важкої атлетики Юлія Паратова.

Для всіх бажаючих відвідати змагання – вхід на подію вільний. Глядачів чекають вражаючи виступи найсильніших важкоатлетів країни.

Також в рамках Чемпіонату України 11 вересня відбудуться урочистості з приводу 120-річчя заснування важкої атлетики в Україні. На подію запрошені титуловані ветерани важкої атлетики, зіркові спортсмени країни, представники міжнародних Федерацій важкої атлетики та багато інших почесних гостей. Вхід за запрошеннями.

 

Не пропустить головну важкоатлетичну подію року в місті Хмельницькому – Чемпіонат України з важкої атлетики 2015.

Від admin