IMG_2686

У Хмельницькому за підтримки обласного відділення НОК України на базі міської ДЮСШ №3 проведено Відкритий чемпіонат області з тенісу пам’яті заслуженого будівельника України Івана Давидовича Беца (06.06.1945-22.04.2010), великого шанувальника спорту.

Перебуваючи з вересня1984 року на посаді директора будівельного управління «Спецбудмеханізація», приймав активну участь у розбудові спортивних споруд в
м. Хмельницькому, в тому числі створенні майданчика, на якому нині розміщено 9 тенісних кортів (6 з ґрунтовим і 3 з асфальтовим покриттям), де займаються понад 200 дітей міської ДЮСШ №3 та проводиться протягом року понад 15 турнірів. Підтримував футбольну команду будівельників «Ротор» – багаторазову переможницю чемпіонатів міста.

На урочистому відкриті змагань за участю спортсменів з Хмельницької, Віницької та Волинської областей були присутні перший заступник ОДА Василь Процюк, голова президії обласного відділення МАФІС Віктор Барбалюк, голова регіонального відділення НОК України Юрій Краснюк, співробітники колективу «Спецбудмеханізації» та члени родини Івана Беца, які відмітили його високі організаційні і професійні знання, авторитет та повагу до підлеглих, поетичні здібності, любов до тенісу.
У турнірі до числа призерів пробилися:

– вікова група до 35 років:
1місце – Слюсар Юрій (м. Вінниця)
2 місце – Карпюк Олександр (м. Луцьк)
3 місце – Дем’янов Віталій (м. Вінниця)

– вікова група понад 35 років:
1місце – Кишко Сергій (м. Вінниця)
2 місце – Максимчук Анатолій (м. Хмельницький)
3 місце – Кравченко Сергій (м. Хмельницький)

Переможці і призери змагань отримали від організаторів грамоти, медалі і грошові винагороди. Призи глядацьких симпатій, які забезпечили члени родини Івана Беца дісталися хмельничанам Журу Олександру, Рижанському Олександру та Швецьову Андрію.

IMG_2257IMG_2262IMG_2670IMG_2679IMG_2717

 

Від admin