IMG_1565У програмі «Диво-фестивалю усвідомленого батьківства», що вчетверте проводився в сквері Тараса Шевченка обласного центру, найбільш захоплюючим і емоційним заходом виявилися «Дитячі олімпійські ігри».

У цьому спортивно-видовищному святі взяли участь понад 40 дітлахів віком від 6 місяців до 1,5 років разом зі своїми батьками та вболівальниками з числа відпочиваючих юних мешканців та гостей міста.

Після урочистого відкриття Олімпіади, яке супроводжувалося запаленням Олімпійського вогню та підняттям прапору Національного олімпійського комітету України, розпочалися змагання у перегонах на спеціальних килимках – доріжках у трьох видах.

Цьогоріч організатори центр розвитку «Простір», група підтримки грудного вигодовування «Щасливе материнство», управління молоді та спорту Хмельницької міської ради та Хмельницьке обласне відділення НОК України до традиційних конкурсів «жваві повзуни» та «скейборд» включили ще й «перегони ходунків» для малюків, які роблять перші кроки у своєму житті. А головними арбітрами виступили дворазовий учасник зимових Олімпійських ігор майстер спорту міжнародного класу, бобслеїст Олександр Бортюк, майстер спорту міжнародного класу з вільної боротьби Аркадій Дубілевич та переший заступник голови Хмельницького обласного відділення НОК України Віктор Флентін.

Від партнерів фестивалю відомих торгових марок виробників дитячого одягу, засобів гігієни та фармацевтичної промисловості, підприємців міста Хмельницького та Хмельницького обласного відділення НОК України переможці та призери отримали подарунки, а всі учасники свідоцтва і сувеніри з рук уславлених спортсменів та організаторів змагань.

IMG_2224 IMG_2216 IMG_2215 IMG_2202 IMG_2194 IMG_1565 IMG_1491 IMG_1561

Від admin