IMG_2565Напередодні Дня фізичної культури та спорту з ініціативи президії обласного відділення Міжнародної асоціації ветеранів фізичної культури та спорту, якому виповнилося 20 років, відбувся Форум ветеранів спорту Хмельниччини.

Підтримавши почин ювілярів, до організації форуму долучились також обласне відділення Національного олімпійського комітету України, Управління молоді та спорту облдержадміністрації і спортклуб «Епіцентр», які запросили на урочисте зібрання відомих фахівців фізичної культури та спорту з усіх регіонів, які протягам багатьох років прославляють свій край.

Після реєстрації біля 200 учасників форуму відкрили експозицію «Дошки пошани кращих спортсменів, працівників фізичної культури і спорту» з 44 фотографій яскравих фрагментів спортивних змагань, сюжетами агітаційно-пропагандистських, спортивно-видовищних, пізнавальних та інших заходів активного дозвілля ветеранів спорту області протягом останніх двох десятиліть.

Далі було проведено екскурсії до:

– спортклубу «Епіцентр», де в цей час проходив чемпіонат України з важної атлетики;
– музею спортивної слави міста Хмельницького;
– офісу обласного відділення НОК України.

Під час урочистого засідання в міському Будинку культури голова президії обласного відділення МАФіС Віктор Барбалюк підкреслив основні віхи ветеранського руху на Хмельниччині Він відзначив, що за 20 років організацією проведено понад 600 заходів. Разом з головою Хмельницького обласного відділення НОК України Юрієм Краснюком і в.о. начальника Управління молоді та спорту ОДА Сергієм Заяцом нагородили грамотами, подяками, подарунками кращих спортсменів-ветеранів, в першу чергу, переможців і призерів Всесвітніх та Європейських ігор майстрів (ветеранів), Всеукраїнських ігор ветеранів спорту пам’яті М.М.Баки (Микола Кожан, Віктор Флентін, Володимир Копичинський, Василь Гливий, Володимир Бохонський, ін.), спорторганізаторів та тренерів.

Учасники форуму мали також змогу переглянути фрагменти документального фільму та відеофайли про досвідчених спортсменів області.

IMG_2405

Від admin