DSCN2462У традиційному відкритому чемпіонаті області з плавання в категорії «Мастерс», присвяченому пам’яті фундатора цього виду спорту в місті Хмельницькому Анатолію Агошкову, цьогоріч виявили бажання взяти участь 5 членів виконкому регіонального відділення Національного олімпійського комітету України.

Вони разом з 50 спортсменами-ветеранами віком від 30 років і старших, що регулярно займаються фізичною культурою і ведуть здоровий спосіб життя, долали на водних доріжках спринтерську 50-метрову дистанцію будь-яким з 4-х класичних видів плавання на вибір. А відомі в минулому плавці змагалися також в комплексному плаванні на 100-метрівці та у змішаних естафетах вільним стилем.

Найбільше підтримки, схвальних відгуків та оплесків від глядачів і спортсменів отримали досвідчені Людмила Моторигіна (76 років), Володимир Балабанюк (77 років) та Віктор Барбалюк (80 років). Саме Віктор Денисович, перебуваючи в якості директора місцевої ДЮСШ №3, доклав багато зусиль та енергії разом з Анатолієм Агошковим, щоб у 1971 році ввести в дію басейн, в якому і проводився цей чемпіонат.

Змагання відбувалися в дружній атмосфері на високому емоційному рівні. Незважаючи на роки, учасники демонстрували жагу до перемоги. Зокрема, у чоловіків вікової групи 45-49 років четверо кращих спортсменів на 50-метрівці вільним стилем вклалися в межах 0,8 сек.

Всі призери чемпіонату були відзначені дипломами та медалями відповідних ступенів від обласного відділення НОК України.

DSCN2338 DSCN2329 DSCN2481 DSCN2462

 

Від admin