%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0%d1%82%d0%be%d1%80-221 та 22 жовтня переможець ХХV чемпіонату України сезону 2015-2016 у вищій лізі хмельницький «Новатор» на виїзді зустрівся в першому турі суперліги з КП ВК «Дніпро» (м. Дніпро), яка з дебютанта в цьому році одразу піднялась на п’єдестал – виграла срібні медалі найвищого волейбольного дивізіону.

Напередодні гравці «Новатора» вже здобули шість перемог в шістьох офіційних матчах Кубку України, які провели вдома з 5 колективами вищої ліги та суперлігівського харківською «Юридичною академією» і 4-5 листопада на стадії третього етапу посперечаються з ВК «Вінниця» на їх майданчику у двох поєдинках. В разі рахунку у серії 1:1, одразу буде зіграно «золотий сет» після завершення другого матчу.

А в Дніпрі подоляни розпочали першу партію першої гри з перемоги (25:19), проте в подальшому із-за власних помилок програли три наступні партії (24:26, 21:25, 21:25).

У другому поєдинку зробивши належні висновки і сконцентрувавшись, хмельничани лише в першій партії відчули гідний опір суперників та все ж виграли її з рахунком 25:23. У наступних двох партіях дніпряни великих проблем нашим волейболістам не створили (25:19 та 25:14). У підсумку – перша перемога в чемпіонаті з рахунком 3:0.

Матчі 2 туру з харківською «Юракадемією» відбудуться 28-29 жовтня на майданчику «Новатора». Наша команда у цьому сезоні за головне завдання має збереження прописки у суперлізі, де зараз грає 8 колективів. Зважаючи на досить рівний за класом склад гравців у більшості цих команд, та хорошого виступу на першому етапі, з’являться передумови на те, що новаторцям стане до снаги боротися за призові місця. На що дуже сподіваються їх вболівальники.

Від admin