img_5622У Хмельницькому в спортклубі «Епіцентр» проведено відритий обласний турнір з дзюдо серед юнаків та дівчат.Цьогоріч у змаганнях взяли участь 209 спортсменів трьох вікових груп (2007-2008, 2005-2006, 2003-2004 років народження), які представляли 12 команд з 7 міст та районів Хмельницької і Вінницької області.

Зі словами привітань до них під час урочистої церемонії відкриття турніру звернулися президент обласної федерації дзюдо Анатолій Романюк та заступник голови обласної організації ФСТ «Динамо» України Геннадій Домбровський, які у своїх виступах відзначили користь рухової активності шляхом занять єдиноборствами, що допомагає молоді не лише ставати чемпіонами, але зростати здоровими, успішними людьми.

А рівнятись їм є на кого, адже поруч тренувались і досягли значних здобутків майстри спорту міжнародного класу Ірина Кіндзерська (м.Дунаївці, 5 місце на ХХХ Олімпійських іграх), Антон Савицький (м. Хмельницький, чемпіон ХІ Європейського юнацького фестивалю, призер чемпіонату світу серед юніорів). Головна ж мета нинішнього турніру отримання змагальної практики та набуття досвіду юними дзюдоїстами.

В подальших безкомпромісних поєдинках судді визначили найкращих.

Від організаторів змагань (обласне управління молоді та спорту ОДА, відділення НОК України в області, обласна організація ФСТ «Динамо» України) переможці та призери отримали грамоти, медалі, кубки, призи. Нагородження провела майстер спорту міжнародного класу Оксана Пилипчук, яка в якості директора і тренера ДЮСШ організації «Динамо» з любов’ю турбується про молоде покоління дзюдоїстів.

viber-image12 viber-image8 img_5622 img_5620 img_5616 img_5615 img_5613 img_5612

Від admin