19 квітня на СК «Поділля» за ініціативи Хмельницького міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та підтримки відділення Національного олімпійського комітету в області, управління молоді та спорту, департаменту освіти та науки, управління культури та туризму Хмельницької міської ради, студентів факультету початкової освіти та філології гуманітарно-педагогічної академії, дитячо-юнацької спортивної школи №1  проведено спортивно-оздоровчу руханку «В майбутнє – здоровими», що організована з нагоди Всесвітнього дня здоров’я.

Руханку провела тренер з художньої гімнастики Олена Репйова.

Метою заходу є залучення молоді міста до рухової активності, систематичних занять фізичною культурою та пропаганда здорового способу життя. Бадьора руханка у вишиванках об’єднала майже 1000 школярів та студентів міста Хмельницького, які з гарним настроєм під музичний супровід синхронно виконували нескладні фізичні вправи.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся міський голова Олександр Симчишин,який зокрема рекомендував усім хмельничанам виконувати індивідуальні руханки щодня.

CE0=:0 CE0=:0
CE0=:0 CE0=:0

Від admin