12 вересня відбулася звітно-виборча Асамблея відділення Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області.

На зібранні були підведені підсумки роботи  відділення  з 2014 по 2018 роки. Діяльність олімпійського осередку,який за кількістю і якістю проведенних спортивних, спортивно- видовищних, спортивно-виховних та пропагандистських заходів згідно з рейтингом  НОК  постійно перебував у вказаний період на провідних позиціях (3,5 місця) серед регіональних осередків в країні , визнано задовільною.

Також відбулись вибори нового складу відділення, до якого увійшли представники 24 обласних федерацій, атлети-учасники Олімпійських ігор, голова обласного відділення Олімпійської академії України, представники фізкультурно-спортивних товариств і організацій та суб’єктів олімпійського руху – загалом 85 осіб.

Відділення вдруге очолив Юрій Краснюк ,за кандидатуру  якого проголосували таким чином: з 71 виданих бюлетнів – 69- «за», а 2 були визнані «не дійсними». Першим заступником  було обрано Віктора Флентіна, заступником –  Анатолія Федосєєва, відповідальним секретарем – Тетяну Боровицьку,котрі сумлінно виконували свої обов’язки на цих же посадах у попередньому чотириріччі.                                      

Подяками, почесними грамотами і подарунками Національного олімпійського комітету України та обласного відділення НОК за вагомий особистий внесок в розвиток олімпійського руху відзначено 12 найактивніших членів осередку.

Від admin