15 лютого в актовій залі Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області  відзначили провідних спортсменів обласної організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України , які в 2018 році прославили Хмельниччину не лише на всеукраїнських змаганнях, але й на міжнародному рівні.

Урочистості пройшли за участі членів президії обласної організації ФСТ «Динамо»,  голови облдержадміністрації Вадима Лозового, Хмельницького міського голови Олександра Симчишина, членів відділення НОК України в області. З вітальним словом виступив голова Організації, полковник поліції Василь Віконський, який зазначив, що спортсмени-динамівці – гордість  краю. За кожним їх здобутком стоїть велика праця, мужність, наполегливість, прагнення перемогти. Посадовець побажала усім присутнім міцного здоров’я, бадьорості духу, вдалих стартів і нових яскравих здобутків.

Захід продовжився виступом заступника голови Хмельницької обласної організації ФСТ «Динамо» України,члена виконкому відділення НОК Геннадія Домбровського , який доповів про вагомі досягнення провідних спортсменів різних вікових груп і колективів фізичної культури Організації у 2018 році. А далі очільники області та міста нагородили 20 найкращих спортсменів з олімпійських, службово-прикладних видів спорту та перспективну молодь дипломами  Хмельницької ОО ФСТ «Динамо» України,подарунками від товариства  і  відділення НОК,  в тому числі важкоатлетів- кандидатів до національної олімпійської команди 2020 року МСУМК Ангеліну Ломачинську- чемпіонку України серед жінок та Європи серед молоді, МСУ Ярослава Заболотного- бронзового призера чемпіонату Європи серед молоді, ЗМСУ Дмитра Чумака – чемпіона України та срібного призера чемпіонату світу.

Голова Хмельницької ОО ФСТ «Динамо» України Василь Віконський  продовжив нагородження  дипломами та кубками команд-призерок(1. Головне управління Національної поліції в Хмельницькій області,2. Національна академія Державної прикордонної служби України ім. Богдана Хмельницького,3. Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області) і команд-учасниць обласного комплексного спортивного заходу «Динаміада-2018» серед колективів фізичної культури і спорту правоохоронних органів та рятувальних служб.

Від admin