У запорізькому палаці спорту «Юність» відбувся чемпіонат України з вільної боротьби серед молодших юнаків та дівчат 2004-2005 років народження. Участь у змаганнях, які стали відбірковими  до чемпіонату Європи, що з 26 червня по 1 липня прийматиме  Польща , взяли більше 500 юних спортсменів з усієї країни.

За гострої конкуренції представники Хмельниччини досягли гідних результатів, посівши 5-е командне місце серед дівчат та 6-е серед юнаків. У їхньому особистому доробку 7 нагород. На п’єдестал пошани зійшли: Телегіна Анна (вагова категорія 42кг,м. Хмельницький, ОЦФВУМ, тренер Тарадай М.П.), Карбовська Анна (в.к. 50кг, м. Хмельницький, ОЦФВУМ, тренер Тарадай М.П.) та Кожухар Юрій (в.к .100кг, м. Кам’янець-Подільський, тренер Костинюк В.В.)-чемпіони; Руденюк Вадим (в.к. 85кг, м. Кам’янець-Подільський, тренер Негода В.В.).) та Гуменюк Олександра(в.к. 54кг,м.Хмельницький, ОЦФВУМ, тренери: Пилипчук Л.В., Дячок Ю.М)-2місце; Шеховцова Олександра (в.к .42кг,м.Хмельницький, ОЦФВУМ, тренери: Тарадай М.П., Раковський О.Г) та Хома Єлізавета (в.к .50кг, м. Хмельницький, ОЦФВУМ, тренери: Дячок Ю.М., Пилипчук Л.В.).)-бронзові призерки.

Відібрано два склади – по десять чемпіонів та по десять срібних призерів, як у юнаків так і у дівчат. Тобто, всі фіналісти поїдуть представляти нашу країну на чемпіонаті Європи Ю-15.

Від admin