У 13-ому відкритому обласному турнірі з легкої атлетики, присвяченому «Козацтву Запорозькому», взяли участь 262 юнаків та дівчат двох вікових груп (2003-2004р.н. та 2005р.н. і молодші.

Тож посланців 18 команд з Хмельниччини, Вінничини, Буковини та Тернопільщини гостинно прийняли стадіони ім. Тонкочеєва і Кам’янець-Подільського національного університету, на доріжках і в секторах яких були розіграні нагороди у 16 дисциплінах.

Юні спортсмени намагалися продемонструвати максимальні результати за сприятливих погодніх  умов. Серед них виділялись: кам’янчанки Олександра Чернуха, багаторазова призерка всеукраїнських  змагань , яка перемогла у бігу на 100м,в стрибках у довжину та в потрійному стрибку ,Юлія Онофрійчук, що  виграла у бігу на 800,1500 та 3000метрів,Єлізавета Швець-найкраща в стрибках у висоту ,а також Анастасія Палецька з міста Городок-переможниця в бігу на  400 та 800метрів у молодшій групі та спринтер зі Сторожинця Андрій Чернієвич, який впевнено виграв у фіналах бігу на 100 та 200метрів.

Призери турніру нагороджені грамотами, медалями, подарунками  від відділення Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області.

Окрім підвищення майстерності і здобуття змагального досвіду спортсмени мали змогу ознайомитися з місцями козацької слави та історичними пам’ятками древнього Кам’янця-Подільського.

Від admin