27 травня регіональним відділенням Національного олімпійського комітету України було реалізовано модуль «Загальнолюдські та олімпійські цінності» Всеукраїнського проєкту НОК #OlympicLab в Ружичанському ліцеї Розсошанської ОТГ Хмельницького району.

На початку спортивно-пізнавального дійства, що відбувалося на сучасному пришкільному спортивному майданчику вказаного навчального закладу , школярів привітали  його організатори і почесні гості: перший заступник голови обласного відділення НОК України Віктор Флентін, дворазовий учасник зимових Олімпійських ігор,майстер спорту міжнародного класу з бобслею Олександр Бортюк, учасники естафети олімпійського вогню 1980 року Володимир Тарасов та Олег Шнира- вчитель фізвиховання ліцею.  

Під час спілкування школярам розповіли про чесну боротьбу,повагу до гідних суперників ,наполегливу щоденну працю і цілеспрямованість,яку наразі проявляють  українські спортсмени при здобутті ліцензій і підготовці до Олімпійських ігор у Токіо, шляхи власного вдосконалення в спорті, надано відповіді на запитання, якими цікавиться молодь, проведено символічну естафету олімпійського вогню.

В подальшій програмі дійства прийняли участь учні 5-8 класів. Було організовано 5 локацій (спорт, хореографія, біологія, психологія та туризм). На кожній локації проводились конкурси та змагання,за підсумками яких визначились команди-призерки та кращі учні в особистому заліку.

Під час заходу панувала святкова дружня атмосфера, яка принесла задоволення та масу позитивних емоцій його учасникам.

На урочистому нагородженні усі задіяні в активних заходах учні отримали сертифікати і подарунки від відділення НОК України в області та зробили фото на згадку.

Від admin