З нагоди Європейського тижня спорту 23вересня у Національній академії Державної прикордонної служби України відбулось урочисте зібрання, на якому відзначили найкращих спортсменів навчального закладу.

На заході були присутні почесні гості — начальник управління молоді та спорту Департаменту освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької ОДА Наталія Томусяк, начальник управління молоді та спорту Хмельницької міської ради Сергій Ремез, начальник відділення обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо»  Сергій Франков та перший заступник Голови відділення Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області Віктор Флентин.

Заступник ректора Національної академії по роботі з персоналом полковник Павло Лисак відмітив важливість фізичного виховання у підготовці офіцерів-прикордонників, подякував викладачам кафедри фізичного виховання та особистої безпеки за їх сумлінну роботу та привітав спортсменів з їх досягненнями та перемогами: «Ми пишаємось тим, що серед персоналу академії є багато переможців різноманітних змагань, зокрема й тих, на честь кого звучав державний гімн та підіймався український прапор на змаганнях найвищого міжнародного рівня ,в тому числі Олімпійських ігор».

Кращим спортсменам прикордонного вишу вручили посвідчення майстрів спорту України з видів єдиноборств , подяки, грамоти та цінні подарунки від керівництва академії та названих представників спортивних організацій, які у своїх промовах відзначили плідну багаторічну  взаємовигідну співпрацю  на благо учбового закладу, міста і області .

Завершився захід показовими виступами з художньої гімнастики, рукопашного бою, кікбоксингу та музичними вітаннями.

Активні  заходи з курсантами відбудуться 26 вересня під час спортивного свята НАДПСУ.

А  того ж дня в Обласному центрі фізичного виховання учнівської молоді старший тренер-викладач відділення спортивної гімнастики-  майстер спорту  Дарина Шиманська  провела  святкову руханку з групами початкової підготовки відділення в рамках олімпійського уроку #BeActive і розповіла про славні традиції гімнастики Хмельниччини.

Спорт-важлива складова життя студентства Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту. Європейський тиждень спорту вони розпочали зі створення відеоролика фізкультурно-спортивного спрямування  “Спорт-це круто!”.

У формі флешмобу під гаслом  “Здорова нація- здорова Україна” висловили своє відношення до активного життя, обираючи спорт, а не шкідливі звички.

Від admin