У фізкультурно-оздоровчому комплексі державного підприємства «Новатор» авіаційної промисловості (м. Хмельницький) за підтримки відділення Національного олімпійського комітету в області відбувся традиційний Всеукраїнський турнір з дзюдо «Novator CUP 2021».

В змаганнях, присвячених 31 річниці НОК України, взяли участь 585 спортсменів з 20 регіонів України та міста Кишинів (Молдова), котрі представляли 56 клубів та спортивних осередків!
У перший день нагороди турніру виборювали спортсмени та спортсменки кадетського віку до 17 років, а наступного дня- молодші юнаки двох вікових груп .
Турнір проведено на високому рівні, чому сприяла кваліфікована суддівська колегія, яка була представлена 2 суддями міжнародної категорії , 12 суддями національної категорії.
Юні дзюдоїсти в ході проведених сутичок отримали необхідну змагальну практику напередодні офіційних чемпіонатів.
Переможці турніру в кожній віковій та ваговій категорії нагороджені кубками, а всі призери – дипломами, оригінальними медалями від організаторів: спортивного клубу дзюдо ” Новатор”, Хмельницької міської федерації дзюдо, регіонального відділення НОК.
У командному заліку до числа найкращих увійшли: 1 місце- м. Дніпро, 2 місце- м. Івано-Франківськ, 3 місця посіли команди міст Києва та Одеси.

Від admin