Відповідно до Указу Президента України від 14 лютого 2022 року № 53/2022 – 16 лютого оголошено Днем єднання. До його відзначення активно долучилися учасники АТО і ООС, Хмельницьке обласне відділення з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Хмельницький обласний центр фізичного виховання учнівської молоді, відділення Національного олімпійського комітету в Хмельницькій області, заклади вищої і фахової передвищої освіти, дитячо-юнацькі спортивні школи, заклади професійної (професійно-технічної) та загальної середньої освіти.

З залученням здобувачів освіти проводилися фізкультурно-оздоровчі заходи у вигляді флешмобів, відкритих уроків фізичної культури, спортивні руханки, онлайн-уроки.

Всі заходи спрямовані на єднання та підтримку України!

В цей день о 10.00 у легкоатлетичному манежі ХОЦФВУМ спортсмени , працівники вказаного закладу, представники олімпійського та  спортивного освітянського осередків області, військовослужбовці на фоні розгорнутого кількаметрового Державного Прапора України і з синьо-жовтими  прапорцями в руках виконали Державний Гімн України.

З  урахуванням  участі наразі  в  ХХІV зимових Олімпійських  іграх в Пекіні вітчизняних спортсменів, в тому числі і хмельничанки Ольги Полюк, які захищають там честь України, присутні розгорнули також прапор  НОК України  на знак їх підтримки  на китайській землі.

Від admin