Проєкт Національного олімпійського комітету України Do like Olympians завітав до оздоровчої бази Хмельницького обласного центру фізичного виховання учнівської молоді, що розташована в Староушицькій селищній територіальній громаді Кам’янець-Подільського району .

Для  відпочиваючих на оздоровчй базі 30 дітей віком  8-15років  регіональним осередком НОК України була організована цікава зустріч з тренером-викладачем ХОЦФВУМ Світланою Гуцалюк-чемпіонкою СРСР зі спортивної гімнастики .

Під час бесіди чемпіонка поділилась спогадами про свій спортивний шлях від початківця до майстра спорту та найвагоміші досягнення на всеукраїнських та всесоюзних спортивних аренах,про участь на Іграх доброї волі-1986, про відношення до тренувань спочатку в якості спортсменки, а пізніше-тренера .  Із задоволенням відповіла на десятки цікавих запитань.

Надалі відбулась запальна руханка та тренування під керівництвом шановної гості, де кожен отримав практичні поради та продемонстрував гарну фізичну форму і техніку.

На завершення зустрічі найактивніші її учасники  отримали  подарунки  та футболки з логотипом проєкту від організаторів та позитивні емоції під час традиційних стрибків  на фоні тематичного банера та мальовничих краєвидів Дністра.

Від admin