Спортивні розваги «Пригоди олімпійців” 6 вересня розпочали ряд заходів в межах Олімпійського тижня в НВК №2. “Діти дуже раді змаганням, тому що вони, як і всі, хочуть пострибати, побігати, позмагатися, порадіти. Оскільки спорт і гра є основною провідною діяльністю у здобувачів освіти” – зауважує вчитель фізичної культури Юрій Жмурко-“Бажаємо всім спортсменам нашої школи великої удачі, наполегливості, наснаги та перемог!!!” Тож для найменших школярів була проведена руханка – “Спорт здоров’я, спорт – це сила, що дає усім нам крила!”

Скільки радощів, гарного настрою, здоров’я отримали найспортивніші нушівці 5-А класу  на цікавій та змістовній зустрічі з представниками відділення НОК в Хмельницькій області: Антоніною Юрковською та олімпійкою-2004року Людмилою Головченко при відвідуванні Обласного центру фізичного виховання учнівської молоді та офісу олімпійців, де познайомилися з видами спорту, що культивуються в цьому спортивному закладі.

11вересня відбувся Олiмпiйський урок 2022, під гаслом “Разом до перемоги!” за участю учнів 6-А та 6-В класів. На урок завітав перший заступник голови  відділення Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області Віктор Флентін. Протягом зустрічі здобувачі освіти закріпили знання з історії Олімпійських ігор та досягнення олімпійських спортсменів нашого міста,згадали випускників НВК-2,котрі були безпосередньо задіяні в олімпійському русі:бронзового медаліста Ігор ХХХІ Олімпіади з веслування в складі екіпажу каное-двійки та факелоносицю естафети Олімійського вогню напередодні Ігор-2024 в Афінах. Запалений Олімпійський вогонь під час імпровізованої естафети зміг передати кожен учасник уроку .

Від admin