З метою популяризації олімпійських ідеалів і здорового способу життя, підтримки національної команди на XVII літньому Європейському юнацькому фестивалі 2023 року у м. Марібор (Республіка Словенія) члени виконкому відділення Національного комітету України в Хмельницькій області активно проводять заходи Всеукраїнської церемонії «Свято олімпійського прапора»

Зокрема, черговий захід відбувся 15 липня на площі “Польський ринок”, що у місті Кам’янець-Подільський, під час офіційної церемонії закриття чемпіонату України та чемпіонату області з велосипедного спорту (маунтенбайк).

У церемонії взяли участь: член виконкому відділення НОК України в Хмельницькій області Андрій САРАЖИНСЬКИЙ, член відділення НОК України в Хмельницькій області Володимир МАЛЮЗІН, начальник Департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради Дмитро НАЗАРЕНКО, тренери-викладачі та спортсмени.

Спортсмени на чолі з учасницею Європейського юнацького олімпійського фестивалю Марією КУШКО (велоспорт (маунтенбайк)) розгорнули Державний прапор України та прапор регіонального відділення.

Очільники Олімпійського руху в регіоні відмітили, що безпосередньо Хмельниччину на цьому престижному міжнародному спортивному форумі представляють: легкоатлет Роман ГОРБАЧОВ та велосипедистка Марія КУШКО.

Присутні на заході висловили слова підтримки українським атлетам, побажали їм вдалих виступів на Європейському юнацькому фестивалі, а також подякували захисникам України за можливість займатися улюбленою справою.

Від admin