На Хмельниччині  регіональний осередок НОК України продовжує проводити Олімпійські уроки в навчальних закладах області.

Учасниками Олімпійського уроку в рамках Європейського тижня спорту BeActive стали учні Розшошанської об’єднаної сільської громади Хмельницького району. 

28 вересня до школярів Ружичанського ліцею  приєдналися здобувачі середньої освіти з  Малиницького та  Баламутівського ліцеїв, котрі  мали можливість поповнити свої знання про олімпійський рух в Україні та області спробувати себе у різноманітних видах рухової активності.

Урочисто відкрили свято спорту його організатори та почесні гості: директор Ружичансьеого ліцею Павло Юрковський і перший заступник голови відділення НОК України в Хмельницькій області Віктор Флентін. Присутнім було доведено інформацію про олімпійців краю минулих років і досягнення провідних спортсменів області на міжнародних аренах в поточном Надалі після символічної естафети олімпійського вогню з запаленим смолоскипом понад 50 ліцеїстів під наглядом члена відділення НОК  Володимира  Тарасова, вчителя фізвиховання Ружичанського ліцею  Володимира Ярмоленко протягом кількох годин знайомились і проявляли кмітливість в естафетах, міні-футболі, баскетболі, волейболі, настільному тенісі, фігурній їзді на велосипеді .поглиблювали навички у пішохідному туризмі. Усі учасники дійства отримали олімпійську атрибутику і  позитивні емоції  від спілкування під час цікавого та корисного для них заходу.

Від admin