У Хмельницькій соціально-спортивній школі Фонду Реал Мадрид та Громадської організації «Епіцентр-дітям», яка розташована у Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії, відбувся захоплюючий та надихаючий олімпійський урок. Учасниками цього особливого дійства стали відомі українські олімпійці та школярі 3-9 класів. Захід був організований з метою популяризації олімпійського руху серед дітей та молоді.

З вітальним словом до всіх присутніх звернулися голова відділення НОК України в Хмельницькій області Віталій Огон, який зачитав звернення до учасників олімпійського уроку від президента НОК України Вадима Гутцайта, а також нагородив подяками НОК України «За вагомий внесок у розвиток олімпійського руху та спорту» колектив соціально-спортивних шкіл Хмельниччини.

Також з вітальною промовою виступила ректор Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії Інна Шоробура та депутатка Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко, яка вручила колективу школи подяки, а також цінні подарунки від відомого бренду «Intersport», що працює в кооперації з партнером НОК України – компанією «Епіцентр К».

Зірковими гостями уроку стали титуловані українські олімпійці – бронзовий призер Олімпійських ігор 2016 року з веслування на каное Дмитро Янчук, чотириразова учасниця Олімпійських ігор фристайлістка Ольга Полюк та дворазова учасниця Олімпійських ігор легкоатлетка Тетяна Загрійчук. Відомі спортсмени поділилися своїм досвідом та історіями успіху, а також надихнули дітей мріяти та працювати над своїми спортивними досягненнями.

Олімпійський урок включав у себе різноманітні активності для дітей, зокрема передачу олімпійського факелу, бігові естафети, вікторину на знання олімпійського руху та футбольний матч між вихованцями Хмельницької і Скаржинецької соціально-спортивних шкіл.

За активну участь у спортивних та інтелектуальних баталіях дітей було нагороджено цінними подарунками від НОК України та компанії Intersport. Ця підтримка сприяла стимулюванню інтересу дітей до активного спорту та підкреслила важливість спорту у їхньому розвитку.

Захід став чудовою нагодою для дітей відкрити для себе світ спорту, дізнатися більше про олімпійські цінності та зустріти справжніх героїв українського спорту. Олімпійський урок у Хмельницькій соціально-спортивній школі залишив яскраві враження та незабутні миті радості у серцях дітей, які, можливо, одного дня самі стануть частиною олімпійської історії України.





Від admin