У суботу 16 червня у парку ім. Чекмана зібралися активні хмельничани для того, щоб долучитися до пробігу здоров’я «Здоровий лікар – здорова нація». Захід відбувся в програмі відзначення «Олімпійського дня» та з нагоди  Дня медичного працівника. Організаторами акції «Здоровий лікар – здорова нація» виступили члени Хмельницької Крайової Організації Всеукраїнського Лікарського Товариства , ГО «Лікарський клуб ім. С. Руданського» та відділення НОК України в Хмельницькій області. Пробіг спрямований на те, щоб залучити молодь до здорового способу життя та популяризувати заняття спортом.

На учасників забігів чекали дистанції 2 та 1 кілометри і  позитивні враження та емоції під час їх подолання. Це хороша нагода показати гарний приклад усім щодо ведення активного та здорового способу життя

Цього року до спортивного пробігу долучилися медики обласної та міської лікарень, місцевих поліклінік, онкодиспансеру, госпіталю ветеранів війни та їхні родичі ( понад 80 осіб). Усім учасникам забігів вручили заохочувальну нагородну олімпійську атрибутику.

Від admin