Днями абсолютна чемпіонка світу з важкої атлетики у ваговій категорії 81 кг хмельничанка Аліна Марущак, котра в грудні 2021 року здобула три золоті медалі (ривок, поштовх, сума двоборства) на чемпіонаті світу в Ташкенті (Узбекистан), отримала півмільйона призових від «Епіцентру» – партнера Федерації важкої атлетики України, яким вже збудувано п’ять сучасних спортивних комплексів, де підвищують свою майстерність вітчизняні та зарубіжні атлети.

Спортсменку нагородили президент Федерації важкої атлетики України, співзасновник «Епіцентр K», народний депутат Олександр Герега і міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт.

«З гордістю радію за успіхи кожного українського спортсмена, а коли людина ставить перед собою велику ціль і досягає її – вона заслуговує на повагу! Аліна всім нам продемонструвала, що немає нічого неможливого, і якщо впевнено крокувати назустріч своїй мрії – все буде сприяти її втіленню у життя!» – наголосив міністр.

Вадим Гутцайт також привітав наставника чемпіонки Володимира Болгарина, зауваживши, що перемога спортсмена – це і перемога тренера, який йде пліч-о-пліч зі своїм вихованцем та задає правильний вектор руху.

Такі перемоги на міжнародній спортивній арені — ознака того, що спільними зусиллями можливо досягати неймовірних результатів!

Від admin