З метою популяризації та розвитку олімпійського руху, розширення світогляду, стимулювання пізнавальної і соціальної активності громадян  напередодні  найголовнішого спортивного свята планети 2024 року-Ігор ХХХІІІ Олімпіади в Парижі,залучення населення області до регулярних занять фізичною культурою і спортом проведено Вікторину «Франція в авангарді олімпійських традицій».

Відділення Національного олімпійського комітету України в Хмельницькій області в період з 1 по 24 липня 2024 року отримало заявки з відповідями на Вікторину від 83 учасників.

Комісія з нагороджень, преси та комунікації  відділення, враховуючи кількість і повноту наданих правильних відповідей на 33 запитання Вікторини  щодо  особливостей організації та проведення  Олімпійських ігор у Франції, вагомих досягнень  видатних українських   спортсменів, а також  олімпійців Хмельниччини минулих років і сьогодення, кращими ерудитами визнала:

1.Юрія Гринника (м. Хмельницький, 63 роки),

2. Олександра Ковтонюка (м. Хмельницький, 72 роки),

2.Дмитра Бойка (м. Кам’янець-Подільський, 35 років), 

3.Тетяну Гущу (м. Хмельницький, 38 років).

Усі вони будуть  нагороджені дипломами й медалями відповідних ступенів та цінними подарунками.

Пам’ятні дипломи та заохочуючі призи отримають наймолодший – Роман Фурман (м. Хмельницький, 8 років) і найдосвідченіший – Микола Павлюк (м. Полонне, 77 років) учасники Вікторини.

Крім того,  сувенірною олімпійською продукцією вирішено додатково  відзначити: Олександра Самсонюка (м. Хмельницький, 10 років) та Марію Літвінюк (м. Хмельницький, 13 років).

Про час і дату урочистої церемонії нагородження лауреатів Вікторини буде повідомлено додатково.


ВІДПОВІДІ НА ЗАПИТАННЯ ВІКТОРИНИ

Від admin