На узбережжі Південного Бугу в парку імені Михайла Чекмана міста Хмельницького 28липня  відбулася  традиційна церемонія «День олімпійського прапора» з нагоди проведення Ігор ХХХІІІ Олімпіади в Парижі.

Цей захід проводився з любителями  здорового способу життя та активного відпочинку, котрі підтримують фізичну активність у повсякденному житті ,регулярно здійснюючи ранкові пробіжки алеями парку, і відгукнулись на запрошення  відділення НОК України в Хмельницькій області взяти участь в рухових активностях та відчути дух олімпійського братства з українськими спортсменами, що наразі відстоюють честь держави на Іграх в Парижі .          

Про це наголосили організатори –члени відділення Віктор Флентін, Володимир Тарасов та Олександр Марчук. Вони нагадали прибулим імена 6 виходців з Хмельниччини ,котрі борються за високі місця  на Олімпіаді і запропонували розгорнутими знаменами (Державний прапор України, прапор НОК України та прапор Хмельницької області)підтримати бойовий дух  українських спортсменів у Франції, а  також подякували нашим військовикам, які боронять українську державу від окупантів з рф.

Після спільної розминки понад 40 бігунів подолали в обраному для себе темпі дистанції від 0,5км до 6,0км, отримавши заряд бадьорості та енергії, відчувши себе причетними до спортивних досягнень українських спортсменів.

Від admin