23 червня в усьому світі особливий день для поціновувачів спорту, який проходить під знаком олімпійських цінностей. Саме у цей день 130 років тому у 1894 році було створено Міжнародний Олімпійський Комітет.

Вже стало доброю традицією в усьому світі до дня заснування Міжнародного Олімпійського Комітету відзначати Олімпійський день. Цьогоріч  він проходить під гаслом «Передай вогонь перемоги!» і присвячений участі національної збірної  команди України в Іграх ХХХІІІ Олімпіади.

Долучилися до цього святкування і вихованці Хмельницького закладу дошкільної освіти №29 «Ранкова зірка».

21 червня дошкільнята заряджалися спортом: змагались, раділи своїм перемогам, грали в рухливі ігри та ігри-естафети, виконували руханки. Члени відділення та педагоги організували для дітей супер активну фізкультурну ігротеку «Заряджайся спортом: бігай, стрибай, влучно кидай!» з використанням фізкультурного нестандартного обладнання, виготовленого з вторинної сировини (непридатних матеріалів, зібраних шляхом сортування сміття: пластикових пляшок, коробок, тканини, шнурів, обрізків лінолеуму і т.п.). Малята були у захваті, виявили бажання і вдома з батьками зробити такі забавки!

Також у форматі інтерактивної гри з улюбленими казковими персонажами іскорками суперсил Бринь, Міо, Пум, Жуж дошкільнята закріпили знання про літні види спорту, поділились своїми спортивними мріями.

Від admin