Традиційно студенти Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту долучаються до заходів з пропаганди та популяризації олімпійського руху. Не стало виключенням і цьогорічне святкування дня заснування Міжнародного Олімпійського Комітету. У 2024 році Олімпійський день проходить під гаслом «Передай вогонь перемоги!» і присвячений участі національної збірної  команди України в Іграх ХХХІІІ Олімпіади.

06 червня в приміщенні відділення НОК України в Хмельницькій області перший заступник голови відділення Віктор Флентін провів пізнавальну зустріч зі студентами навчального закладу, розповів про роль видатного французького громадського діяча П’єра де Кубертена у створені 130 років тому назад Міжнародного олімпійського комітету і проведені перших Олімпійських ігор сучасності, про участь в Іграх українських спортсменів.

Захід завершився символічною естафетою олімпійського вогню з запаленим смолоскипом на підтримку української національної команди зразка 2024 року, яка з 26 липня по 11 серпня виступатиме на Іграх ХХХІІІ Олімпіади в Парижі.

Від admin