Захід організовано регіональним відділенням НОК України та громадською організацією «Федерація дзюдо Хмельниччини» та проведено в легкоатлетичному манежі Обласного центру фізичного виховання учнівської молоді.

У проєкті взяли участь двоє титулованих іногородніх дзюдоїстів: Геннадій Білодід(Київ) –триразовий учасник Олімпійських ігор (2000,2004,2008), бронзовий призер Чемпіонату світу-2005, чемпіон Європи (2001, 2003), та майстер спорту міжнародного класу, призер чемпіонатів Європи та світу – Ілля Чимчиурі ( м. Дніпро).

Після хвилини мовчання на честь загиблих українських воїнів від російських загарбників до присутніх з патріотичними промовами звернулись голова відділення НОК України в Хмельницькій області Віталій Огон, заступник голови обласної організації ФСТ ‘Динамо” України Геннадій Домбровський, Геннадій Білодід.

Потім Ілля Чимчиурі та Геннадій Білодід провели розминку та майстер–клас із понад 100 юними дзюдоїстами спортклубів Хмельниччини, де відпрацьовували конкретні особливості різних прийомів в спарингах, ділилися набутим досвідом.

Уславлені дзюдоїсти розповіли про реалізацію своїх мрій – від спортсменів-початківців до переможців найпрестижніших міжнародних змагань, успіхи та поразки в професійному спорті, продемонстрували прийоми, завдяки яким здобували нагороди та відповіли на десятки запитань, котрі задавала молодь, якій ще належить примножити здобутки спортсменів Хмельниччини.

Від admin