На Хмельниччині триває літній відпочинок школярів в оздоровчих таборах.

Тож 10 червня на святкування   Олімпійського дня до  Хмельницького обласного центру фізичного виховання завітали відпочиваючі спортивного оздоровчого табору з денним перебуванням ДЮСШ «Авангард», з якими пізнавальні та рухові активності провели під гаслом «Передай вогонь Перемоги!» члени  регіонального відділення Національного олімпійського комітету України Віктор Флентін (перший заступник голови відділення) та олімпійка 2004 року Людмила Головченко (відповідальний секретар відділення).

Діти із захопленням та зацікавленням долучилися до заходу. Вони дізналися корисну інформацію про олімпійський рух за участю титулованих подільських спортсменів та зарядилися енергією руханки на підтримку олімпійських цінностей та учасників майбутньої Олімпіади з Хмельниччини. Найбільша увага була приділена уславленому подружжю: легкоатлетці Марині Бех – Романчук  та плавцю Михайлу Романчуку. Присутні мали можливість ознайомитися з місцями постійних тренувань (манеж та басейн) цих спортсменів, котрі готуються тут до своєї третьої Олімпіади.

 Cвоїми враженнями і емоціями під час участі в борцівському турнірі  на Олімпіаді в Афінах поділилася Людмила Головченко, від якої отримали поради та настанови.

Юні спортсмени відвідали спеціалізований зал боротьби ХОЦФВУМ, де зросли місцеві уславлені спортсмени Ірині Мерлені, Андрій Стаднік, Пало Олійник-переможці та призери найпрестижніших міжнародних змагань, регулярно проводяться чемпіонати та кубки України для різних вікових груп.

Всі разом долучилися до символічної естафети олімпійського вогню з запаленим смолоскипом.

За позитив та жваве спілкування  діти отримали сувенірну продукцію відділення НОК України в Хмельницькій області та зробили фото на згадку.

Від admin